Thursday, December 31, 2009

~FiNaL DaY for 2009~

salam..

okiess..lame giler ak xupdate blog..bukan xnak,tapi disebabkan bz giler nak mamposss!!!setiap minggu ade assignments n quizzes..ni pon baru lepas dapat result midterm..ade subjek yang membanggakan,ade subjek yang mendukacitakan..hahahah..tetibe lepas xam, terase nak bersastera la plak..

so,arini last untuk tahun 2009..for orang2 yang lahir tahun 1990,u have 2 say gudbye to no 1 in ur age..say hi to no 2 plak..hahaha..rase cam da tua plak..so,hrmm..da 20..ble la nk pk pasal kawen plak kan??long term punye goal...

new year=new resolutions..banyak benda dalam pale otak ak nih..
so, ak nak listkan ak punye azam tahun baru..

  • nak score untuk quizzes,tutorials and final exams yang da xlame nih..nak dapat gpa between 3.8~4.0...Insya Allah..
  • nak grad ngan cemerlang..
  • kol umah more often..coz pasni da susah nak balik..
  • nak belajar berjimat-cermat ngan lebey serius..
  • nak ubah attitude kepada yang lebey baik..
  • nak xcercise slalu..sebab jrg xcercise sem ni,secara rasmi ak da jadik customer tetap klinik uia coz slalu demam,batuk,sakit tekak n selsema..
  • slalu buat solat sunat hajat..kita kan kena slalu memohon kepada Allah..
  • slalu bace al-quran n mathurat..
  • rajin kemas bilik..sekarang pon da rajin,tapi kena bagi rajin lagik..
  • slalu senyum..orang cakap muka ak serius jer..tapi bagi ak,sesaper yang xrapat,dorg rase la camtu..kalau da rapat,bole sakit perut korang sebab ketawa banyak sangat..
  • kurangkan makan dan tido even ak ni bukan dalam kategori obes or yang menghidap African sleepy sickness yang dibawa oleh lalat sexy..ishk2~
  • banyakkan minum air masak..
  • jimat kredit even sekarang juz topup rm10 for 2 weeks..

banyak lagi actually..tapi,ni yang main point punyer..semoga segala urusan akan dipermudahkan..Amin..


HAPPY NEW YEAR!!!!!!
WELCOME 2010..
HOPE EVERYTHING WILL BE FINE..

2 comments:

cik tika said...

isk3. akhirnya hang update gak T_________T

are-ku~han cassiopeia said...

hahaha..bru trbukak hati =)