Thursday, August 27, 2009

~BaBy ku SaYang..~

salam...
sihat sume??pose x??hehe..

well2,rini cam agak lapang untuk ak merapu kat sini..so,ak ingat nak cite pasal baby ak..haha!!sapekah si dy baby ku yang tersayang tu??hrmmm..nak taw,bace sampai abes...huhu =)

khamis minggu lepas n minggu ni,merupakan ari yang sangat best!!!this is bcoz kitorg kena bedah tikus!!!hahaha..heaven..

first2,memang ar agak takut.tapi,pastu dah xrase ape2 dah..yang aku rase,ak dah jadi kijam!!!oh!!nehi2,ak buat sume ni untuk belajar..bukannye sebab lain...maka,xperlu rase bersalah tuh..simpan untuk digunakan pada waktu len..hehe..

sisters (except ak,harap maklum) terjerit2 tym nak dissect tikus tu..naseb baik lar ak ni jenis yang kool,xlar terjerit2 cam yang len..menten cun jer.. *riak2..xbaik..

bau tikus tu,masya-Allah..xdapat diungkap ngan kata2..busuk giler!!dah kena buat jugak,tahan jer lar..

ak kire ok lar dapat tikus xpregnant. *even dalam hati tersangat teringin nak tikus pregnant..
ade kawan aku dapat tikus pregnant-ade 5 bakal anak yang xsempat jadi anak tikus..kirenye,dy dah "membunuh" 6 skaligus!!!cian giler tikus ngan anak2nye tu...

ak punye tikus,jantung dy still beating lagi..agak terkejut jugak lar.ade 2 orang bro ni,tengah dissect,tetibe jer kepala tikus tu terangkat..ape lagi,terkejut godzilla ar diorg!!lecturer pon pelik mula2 coz darah banyak sangat..rupa2nyer,tikus tu masih hidup..kelam kabut ar diorg,rasenyer bleeding banyak kot..kitorg ingat tikus tu bangun nak tanye "bro,dah dissect sampai mana dah??"hehe..kalau benda tu terjadi,sah2 huru-hara uia ni...muahahaha

ak punye tikus??suci n murni..hehe..biase lar kan..pakar bedah berjaya..ngee~ ;)

so,kat bawah ni ade lar serba sket gambar tym process2 tu..sempat lagik bergambar tu!!hehehe..kena lar amik satu dua gambar..buat kenangan..tunjuk kt anak cucu cicit nanti..hohoho..


me n my baby...


sherry ngan masterpiecenyer..


cikyess ngan mangsanyer..

so,dah taw kan sape baby ak???hahahaha...

2 comments:

Ainnudin Asyraf B. Ali@ Chee Man said...

eeee......

ganas giler.....

are-ku~han cassiopeia said...

weyh,mn ade gns2 nih..ni mmg kprluan..hahaha..btw,long time not hear anything from u lor..